Röst er nok et ukjent blad for mange, og her har vi på mange måter en debutplate som kommer som lyn fra klar himmel.

Magne «Röst» Neby vokste opp på vestlandet, men flyttet for tre år siden tilbake til røttene på innlandet. I dag holder artisten til på Tangen, og nå er han aktuell med sin første fullengder «Ghost Station». Artisten har jobbet seg fram til en forholdsvis særegen stil, og leker seg i en hybridisert sjanger med elementer fra americana, bluegrass, country og pop.

Med en lys og behagelig vokal demonstrerer Röst at han besitter gode kvaliteter, men her viser artisten samtidig at han har evner som låtskriver og komponist. Resultatet er overraskende lettfordøyelig og tidvis veldig fengende.

Plata setter standarden tidlig med de drivende låtene «If You See Me Falling» og «I Want You», før Röst trekker det hele ned med «Not As Bad» og «Don’t You Wake Up Tonight». Sistnevnte en ekstremt ærlig, interessant og naken låt med en enslig banjo og tromme i tillegg til summende lyd av trafikk i en storby bak vokalistens egen vokal. Her er artisten på sitt mest sårbare, og resultatet framstår som meget solid.

«One More With You» og «How Good It Feels» drar det hele opp igjen, og slik fortsetter visa gjennom samtlige spor. Med stor variasjon i tempo, stemning og budskap sitter Röst igjen med en dynamisk plata som nesten aldri blir uinteressant.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.