Band: Williams War Opposition

Album: Tuesday Morning Hippie Trail

Vurdert: De unge rockerne i Williams War Opposition har for lengst vist at de har en stor fanskare blant ungdommen i Hamar. Tittelsporet er en fengende låt med fine detaljer i keyboard og vokal. Tekstene er i sentrum på denne skiva, og musikken hjelper godt til å bygge under stemningen i tekstene. Det de fleste låtene har til felles er at refrengene er veldig fengende. Trommene bør legges merke til. De er ikke så veldig overdrevent tekniske, men de passer musikken godt. Produksjonen på skiva er god, og gutta i Williams War Opposition klart å lage en solid debutskive. Det mangler allikevel litt før man kan se mot toppen, men det ser lovende ut i framtiden.

Omtalt av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.