Band: Foo Fighters

Singel: The Sky is A Neighborhood

Vurdert: Dave Grohl og gjengen kommer med ny skive i September. Tidligere i år ga bandet ut singelen «Run» til stor begeistring. «The Sky is A Neighborhood» er ei litt roligere låt ifra amerikanerne. Effektiv er den allikevel. Med et stadionvennlig refreng, fengende melodier og god groove er det vel riktig å si at det bør gledes til neste plate. Selv om det låter tøft mangler det fortsatt litt snert sammenlignet med eldre Foo Fighters. «The Sky is a Neighborhood» er allikevel ei låt som er bygd opp etter alle kunstens regler. Sammen med «Run» er dette to singler som gjør det lov til å glede seg til «Concrete and Gold» som slippes den 15. september.

Omtalt av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.