– Jeg har hatt lyst til å spille på Gregers siden den dagen jeg begynte å skrive musikk, sier Stig J. Haugen.

Den populære artisten har spilt for tusenvis av mennesker i løpet av det siste året. Nå gleder han seg veldig til å lage liv i hjembyen.

– Vi nærmer oss slutten på en lang turné, og jeg ser fram til å spille for venner og familie i Hamar, sier Haugen, som kommer til Gregers sammen med sangeren Tomine Harket 27. januar.

skrev Årets låt

Haugen og Harket har etablert et tett og velfungerende musikalsk samarbeid siden utgivelsen av «Hvis du vil» i 2015. De mottok strålende tilbakemeldinger etter lanseringen av EP-en «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N. //», og det hele toppet seg da NRK P3s musikkredaksjon kåret duoens hit «Nostalgi3millioner» til årets låt i 2016.

– Det var veldig uventet. De kunne valgt hvilken som helst låt fra både Norge og resten av verden, men de mente at den låten var best blant alt som kom ut. Det er utrolig gøy, og vi setter veldig stor pris på den oppmerksomheten, sier han.

Unge Ferrari og Tomine Harket spilte i Hamar senest i desember 2016. Den gangen gjestet duoen Klubbscene Rolf Jacobsen, og Haugen forteller at fredagens konsert ha en helt annen karakter enn konserten i Hamar kulturhus.

Lanserer nye låter

– Nå spiller vi litt senere på kvelden foran et voksent publikum som kan ta seg en øl. Det er en setting som passer oss enda bedre, og nå kommer vi nok mer inn i vårt eget element, sier artisten og fortsetter:

– Jeg liker lokalene og stemningen som skapes på Gregers. Jeg ser virkelig fram til å spille akkurat der, sier han.

2016 ble et begivenhetsrikt år for Haugen, og nå håper han at 2017 skal bli minst like minneverdig. Artisten forteller at første lansering er like rundt hjørnet.

– Jeg slipper en singel og en musikkvideo om en drøy uke, men jeg har også et par andre låter som venter. Jeg regner med at det blir lansering av flere singler og videoer i løpet av året.

– Til sommeren skal jeg spille på så mange festivaler som mulig. Jeg satser på at blir et nytt bra år, sier Haugen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.