Tekstene på de ni rolige låtene på Tine Things nye album har utgangspunkt i opplevelser fra hennes eget liv. Platen er godt produsert, og hun har selvsagt samarbeidet med rutinerte musikere. Resultatet er en plate i et snilt, litt romantisk og til dels lengtende poplandskap. Det er lite å utsette på den musikalske utførelsen, det låter proft, med nok av spennende musikalske detaljer. Tine synger bra; myk, følsom og innlevd, uten å skille seg ut i mengden av kvinnelige popstjerner. Sporene glir likevel litt for lett forbi, og gir noen ganger følelsen av: hvor har jeg hørt det før? De sterkeste låtene er de hvor hun utfyller seg selv på trompet, slik som «I am safe».

Omtalt av: Paula Bjertnes


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.