– Han er fremdeles en av Norges største artister. Han har holdt på i mange år, og han skal ha med seg proffe musikere. Jeg er sikker på at det blir en bra kveld med veldig mye god musikk, sier arrangør Bjørn Fenn. Brumunddal Live Scene, tidligere Bakgården Pub, har nylig utvidet lokalene med ny scene og større areal. Fenn forteller at de har store planer for framtiden, og at de nå kan satse på live-musikk i enda større grad enn tidligere. Puben har tidligere huset artister som Oslo Ess og Jan Eggum og 9. februar står altså Elg Elgenes med band for tur.

– Vi skal satse på live-musikk i enda større grad framover, og vi har flere gode konserter i vente, sier han. Fenn nevner at Holmlund Brothers spiller 28.1. og at Cacadou er klar for samme scene 3.2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.