Gravel Road Music

«En imponerende, rå og vakker rockeoppvisning!» Det mente Hamar Arbeiderblads anmelder etter El Cueros forrige besøk på Gregers, for to år siden. Nå skal bandet ut på ny turné, og 28. november innbyr de igjen til rockefest i Hamar. Innen den tid kan publikum varme opp med bandets nye album «Souls Under Red Light», der El Cuero har beveget seg et godt stykke fra sitt utgangspunkt i Americana-sjangeren i ren og rå rockeretning. Det er drivende kraft i anslaget og solid trøkk i uttrykket, og tekstene legger ikke skjul på konfliktfylte og mørkere sider ved virkeligheten. Et høydepunkt er det ganske så flotte andresporet «While our life goes by». Men fortsatt har de rom for både det nedtonede og melankolske, selv om det ikke er hovedtendensen. Og siden El Cuero har ord på seg for å være et enda bedre liveband enn de er på plate, er det all grunn til å skru opp forventningen til Gregers-konserten.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.