– Jeg skjønner reaksjonene veldig godt selv, og jeg var fullstendig klar over at de kommer til en høy billettpris. Hvorvidt folk oppfatter det som dyrt eller ikke blir en annen diskusjon. Folk må nesten vurdere sjøl om de synes det er verdt det eller ikke, sier Espen Solheim Røhne fra bookingbyrået Venues. I forrige uke ble det klart at de amerikanske metal-legendene i Manowar kommer til Hamar som eneste stoppested i Norge under bandets kommende avskjedsturné. Og selv om nyheten ble møtt med stor entusiasme, var det mange som reagerte på billettprisen.

Les også: Metallheltene kommer til Hamar

– Jeg har aldri opplevd lignende engasjement. Noen reagerer på høye billettpriser, men de aller fleste gleder seg. De synes det er mye penger, men at det er verdt prisen, sier Røhne.

Lik pris alle steder

Han forteller at det er Manowar og bandets management som i stor grad har styrt billettprisene, og at prisene ligger på omtrent samme nivå på alle de ulike spillestedene.

– Man kan få tak i både billigere og dyrere billetter, men i motsetning til mange andre spillesteder vil samtlige som kommer til Scandic få en god plass å stå.

– Konserten i Hamar kommer til å bli intim opplevelse sammenlignet med arrangementene lenger sør på kontinentet, sier han.

Kun 350 billetter igjen

Scandic Scene har kapasitet til å huse 1.500 stående publikummere, og Røhne forteller at nesten samtlige billetter allerede er revet bort. Det til tross for at de altså koster 1.335 kroner stykk.

– Jeg kjenner godt til hvor sterk den fanskaren er, og jeg var aldri i tvil om at vi kom til å selge ut Manowar i Hamar. Nå har vi solgt 1.158 billetter, og hvis engasjementet og salget fortsetter burde vi være i mål ganske snart, sier Røhne.

Han forteller samtidig at de også er godt i gang med billettsalget til høstens Brit Floyd-konsert på samme scene.

– Til den konserten har vi solgt 600 av 1.000 billetter, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00