Band: The Growlers

Singel: Lonely This Christmas

Vurdert: Når et etablert band gir ut julemusikk, pleier jeg å konkludere med at fra her av, så vil det bare gå nedover …

Nå har favorittbandet mitt, The Growlers, gitt ut en julelåt, men den låter faktisk ganske stilig.

California-bandet, som spiller psykedelisk surferock, ga ut «Lonely This Christmas» den 8. desember, og singelen er et vellåtende og dynamisk live-opptak som trer inn i lydrommet med et snilt orgel, trommer og koring.

Låta handler om å bli forlatt av sin kjære, og måtte feire jul alene i ensomheten.

Jeg hadde ikke sett for meg noen julesang fra et utsvevende band som The Growlers. Det er litt fy, fy – men okay ...

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.