• Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

-  Dette er utrolig morsomt. Vi gleder oss allerede til konsert og håper virkelig at alle kjenner sin besøkelsestid, sier daglig leder i Prøysenhuset, Marie Beate Rise.

Konserten finner sted på Prøysentunet utenfor Prøysenhuset 21. juli, og arrangørene forteller at Jordan vil stå igjen som en av festivalens hovedartister.

- Hun spiller veldig få konserter, og hun har aldri spilt i dette området tidligere. Akkurat det gjør dette ekstra morsomt, sier Rise. 

Voksen barnestemme

Omtrent hele Norge ble overrasket over Angelina Jordan og hennes utrolige stemme da hun viste seg fram for første gang under Norske talenter i 2014. Med et utvalg av klassiske jazz-låter sang hun seg inn i hjertene til omtrent hele nasjonen, og sto nesten selvsagt igjen som vinneren av konkurransen. Videoene fra tv-opptredenene spredte seg raskt på nettet, og det tok ikke lang tid før folk over hele verden var bergtatt av hennes utrolige sangtalent. Angelina Jordan har i dag et stort navn internasjonalt, og har blant annet sunget under talkshowet til amerikanske Ellen DeGeneres.

Ser likheter

Kunstnerisk leder i Prøysenhuset, Hogne Moe, er klar på at en barnestjerne som Angelina Jordan vil passe perfekt inn i årets festivalprogram.

-Det er noe unikt og overraskende med henne, og jeg synes det er spennende å tenke at også Alf hadde de samme kvalitetene i seg. Prøysen var også en skikkelig entertainer da han var barn, men han hadde ikke de samme omgivelsene og de samme virkemidlene tilgjengelig, sier Moe.

Han forteller videre at hun tar med seg to korister og tre blåsere til konserten på Prøysentunet.

- Det kommer til å bli skikkelige saker. Hun vil spille mye soul, men vi ar også utfordret henne med litt Prøysen og hun har sagt at hun skal synge en Prøysen-sang. Det blir spennende og moro å høre hvilken sang hun velger, sier Moe.

Konserten finner altså sted på Prøysentundet 21. juli og arrangørene opplyser at det vil være plass til 1.000 mennesker foran festivalscenen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.