Artist: CC Cowboys

Singel: Gudinner

Vurdert: Kjente og kjære CC Cowboys er stadig aktive og aktuelle. Nå presenterer det norske bandet med Imperiet-inspirert navn, låten «Gudinner».

CC Cowboys nye verk framstår som klassisk, og er ikke akkurat noe nyskapende vendepunkt innenfor norsk musikk. Dog er den lett å like, fengende og klassisk.

«Jeg vil ikke ha andre gudinner enn deg», repeteres kanskje i overkant mye, men det setter seg på hjernebarken, og det er nok hva rockerne ville oppnå.

«Gudinner» inneholder det meste en god rockelåt ofte inneholder, og den tråkker i både sikre og oppgåtte fotspor.

Du kan sikkert tenke deg hvordan Cowboys-låten høres ut, allerede før du har hørt den. Men det trenger ikke å være en negativ ting.

Jeg vil anbefale «Gudinner» til deg som har bil uten tak, og tøffe solbriller på en solskinnsdag.

Omtalt av: David W. Øynes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.