Artist: Martila feat. Steinar Albrigtsen

Låt: The Pale And The Storm

Vurdert: Når to legender i hver sin sjanger møtes blir det ofte topp, men også like ofte flopp. «The Pale And The Storm» heller mer i mot en flopp enn en topp.

Låta er 11 og et halvt minutt lang. Det blir fort veldig lenge. Det hjelper ikke at låta avsluttes med en heftig gitarsolo når man har mistet konsentrasjonen for flere minutter siden.

Produksjonen er billig, lydbildet er kaotisk og hele verket låter litt uinspirert. Det er synd at det låter som det gjør, for konseptet er gøyalt, spesielt når det i tillegg til en countryartist på vokal hentes inn en på trekkspill. Beklager Martila, dette låter slettes ikke slik det burde.

Omtalt av Henrik Langgård

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.