Artist: Vamp

Album: La la la

Vurdert: Haugesundsbandet Vamp har siden 91` gitt ut et par håndfuller med studioalbumer og er nå aktuelle med plata ”La la la”, som kom ut den 20. oktober. Plata består av 9 låter, med folkemusikkbasert viserock. Altså, det er ei god skive som Vamp har diska opp med, men den er rett og slett litt kjedelig. De musikalske elementene på skiva er gode, til- og med krydret med kule fløytesoloer, lyden på produksjonen holder bra kvalitet og bandet er samspilt. Det som gjør plata kjedelig, er at det aldri skjer noe. Man venter og venter gjennom rolige og aldeles fine ballader, men «La la la» utvikler seg ikke, skiva beholder de samme skoa fra start til slutt. Enkeltvis er låtene fargerike og behagelige, men skal du sluke hele albumet i en svelg, blir det dessverre litt tørt. Plata passer nå fint til rolige høstkvelder.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.