Columbia/Sony

73-åringen Robert Allen Zimmerman, bedre kjent som Bob Dylan, covrer Frank Sinatra på sitt nye album, «Shadows In The Night». Sinatras sanger med Dylans hese røst og pedal steel-gitar funker, Dylan gjør det med respekt. Mr. Bob gjør heldigvis ikke noe forsøk på å ligne Mr. Frank, en av verdens største croonere gjennom alle tider. Dylan er vel ikke kjent for å ha den største spennvidden i stemmen, men her overbeviser han i dempa sanger som «Stay With Me», «That Lucky Old Sun» og «Where are You». Et spinkelt sammensatt band; et par gitarister, en på kontrabass og en på vispende trommer, gjør Dylans «Shadows In The Night» til en vakker og unik musikalsk opplevelse.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.