Julia Julia Records

Bløsh består av duoen Jørgen Berg Svela og Teresa Bernablé. Sammen har de utnyttet sine talenter på gitar, cello og sang til å sette sammen en fet elektro-pop plate. De har gjennomført platen med omhu, og det er fin variasjon på både musikk og tekst. Platen er krydret av rolige nytelser og spennende oppbygginger. «When the light doesn’t fit you» slår ut som ett av høydepunktene, sammen med «When love is alive» og «Choir & the stars». Her blir det brukt en akustisk gitar som krydrer en annen side av låtene før vi blir dratt tilbake til elektro-pop igjen med «See you again». En skulle nesten ha håpet på litt flere låter på plata.

Omtalt av Marthe Hilde

terning 6

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.