Nilssen er for tiden på en liten turne med Fredholms Trio, som utenom han selv består av visesanger Evald Fredholm og fiolinist Elin Christensen.

Fredag kveld holdt de intimkonsert for naboer, venner og familie i bakhagen hos mor og far Nilssen i Brenneriroa, og etter pausen ble den talentfulle musikeren overrasket av Per Bekkevold fra Nordbygdarevyen.

Han overrakte Bygdesnadderprisen 2015 til den talentfulle musikeren.

- Veldig stas. Noe av det vanskeligste som musiker er å bli anerkjent på hjemmebane, sa Nilssen.

- står høyt

- Det du har oppnådd så langt er imponerende. Og det er flott at du fortsatt tar turen til Løten og skaper trivsel i hjembygda, sa Bekkevold under overrekkelsen.

Nilssen har tidligere vunnet Folkelarmprisen i 2015, og som danser har han også vunnet danseklassen på Landsfestivalen to ganger.

Men nå var det av sine egne han skulle få det.

- Når en får en pris som står høyt blant løtensokninger, så er det en stadfestelse for at jeg gjør noe som betyr noe for folk i Løten, jeg takker stort for anerkjennelsen, takket Nilssen.

Prisen er på 10.000 kroner, og er en årlig utmerkelse som deles ut av styret i Nordbygdarevyen.

Den deles ut til et formål eller en aktivitet som har stor betydninge for trivsel og samhold i lokalsamfunnet, og skal først og fremst gagne barn og unge.

Publikum koste seg også under konserten i de spesielle omgivelsene.

- Dette er koselig, kunne ikke vært bedre. Vi er nesten naboer, og har tatt turen rett over jordet her, sa Jorun og Ola Myki.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.