Askerladden

Norsk og svensk folkemusikk med et keltisk islett preger ingunn Bjørgo og Åsmund Reistads debutalbum «Huskelappen». Torader og gitar gir særpreg til låtene som Ingunn skriver og Åsmund arrangerer, og har ført til et uttrykk med både snert og spenst. Ingunn Bjørgo har flere album bak seg, også med sitt eget Ingunn Bjørgo Band, og har nådd et publikum langt utenfor folkemusikk- og gammeldansmiljøet. Åsmund Reistad er kjent for å jobbe med folkemusikk i kombinasjon med andre sjangre. Han er fast gitarist med Aasmund Nordstoga og har gitt ut plater med flere grupper. Men denne gangen er det norsk og keltisk det handler om.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.