Def Jam

Tittelen på albumet sier alt, det er få som er så ømme i lydbildet som Babyface. Han har gitt ut album etter album med glatt soul og r’n’b, feltet han opererer innen er soul- ekvivalenten til middagsjazz. Babyface er selvsagt backet av et ekstremt flinkis-band som kan sjangeren til fingerspissene, men resultatet blir et album helt uten motstand. Låtene bare glir inn i øregangene og forsvinner ut igjen når neste sang er klar. «Fight For Love» og «Standing Ovation» klarer allikevel å stikke seg til en viss grad ut og viser appellen sjangeren og Babyface har. «Return Of The Tender Lover» passer nok helt utmerket til å ha på i bakgrunnen til middagsbesøk, men gir et intetsigende musikalsk uttrykk.

Omtalt av David Jønsson

terning 3

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.