- Dette en veldig spennende artist, men ingrid Olava er kun den første av mange artister som skal presenteres i løpet av de kommende ukene. Det er en veldig bra samling av artister som kommer til Kønnband 2017, sier kommunikasjonsmedarbeider i Stange kommune, Hanne Nordhagen Karlsen.

Musikeren, låtskriveren og skuespilleren Ingrid Olava er oppvokst i Lillehammer. Hun platedebuterte med "Juliet's Wishes" i 2008, og fulgte senere opp med albumene "The Guest" 2010 og "Summer House" i 2013. Olava ble dessuten tildelt Spellemannprisen i klassen "Årets kvinnelige artist" for albumet "The Guest" i 2010. I tillegg til karrièren som musiker har Ingrid Olava medvirket i filmer som "Oslo, 31. august", "Varg Veum - Kalde hjerter", "Ambulanse" og "The Rules for Everything". 

LES OGSÅ: Spisser Kønnband-satsingen

Det er Stange kommune som står bak festivalen som i år arrangeres samtidig med Stangedagene 17.-20.august. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.