Warner

Den norske Urørt-vinneren og rapperen Arif (tidligere Phil.T.Rich) slipper i disse dager sin første fullengder to år etter EP’en «Aldri og Alltid». Det smeller fra første stund. Som Arif selv rapper «Mitt sverd er min penn og min penn foreviger mine ord»; artisten byr på viderekommende tekster og et album fullt av gullkorn. Med seg på «High End/Asfalt» har han med seg spennende artister som Unge Ferrari, Aon, Magdi fra Karpe Diem og Magnus Eliassen, kjent fra Sirkus Eliassen. «High End/Asfalt» blir et ambisiøst, merkverdig album fylt med både klubblåter og seriøse melodier. Med en solid produksjon er det klart at Arif er her for å bli.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.