Snaxville Recordings

Med albumet «Volt» avslutter Amund Maarud trilogien fra «Electric», som han fikk spellemannpris for, og oppfølgeren «Dirt». Nå har han vært tilbake hjemme i Snaxville Recordings i Skogbygda, og resultatet er et album der Maarud utforsker og utprøver uttrykket sitt i ganske så ulikeartde retninger, men alltid med bluesrocken i bunnen. Og selv om variasjonen er stor, er Maaruds musikk som alltid fylt av energi, og ikke minst som gitarist viser han gang på gang sin styrke. Her er det kraft og dynamikk for alle pengene, og selv om ikke forholdet mellom de ulike låtene alltid er like tydelig, er det et knippe låter som serveres som alle har Maaruds særegne kraft som et karaktertrekk.

Omtalt av Geir Vestad

terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.