Artist: Jonas Alaska

Album: Fear Is A Demon

Vurdert: Norske Jonas Alaska har mange jern i ilden. Etter å ha deltatt på platene til Billie Van og Mikhael Paskalev, er det nå hans tur til å gi ut under eget navn. «Fear Is A Demon» åpner med sporet «The Moon & The Steeple», som tidligere har blitt sluppet som singel. Ellers er det noen låter på skiva som låter litt annerledes enn Alaskas andre greier. For eksempel arrangementet på «Kiss Me In The Backseat» er mer synth-basert og har en annen instrumental oppbygging enn den Alaska med gitaren, som vi kjenner best. Artisten viser at han har utviklet seg. Lydbildet på skiva er dynamisk i stor grad. Alaska skriver bra og låter som «My Girl» og «All Coming Down Today» har personlighet og tar godt tak i følelsene dine. Ellers er skiva velprodusert og melankolsk. Jeg satt pris på outroen.

Omtalt av: David W. Øynes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.