Plassen produksjon

Det blir julestemning som bestilt når Gunnhild Sundli og Aasmund Nordstoga har gått sammen om albumet «Sæle jolekveld». Aasmund Nordstoga har vært på juleplatemarkedet tidligere, og de to har også vært på førjulsturné sammen. Det er da heller ingen store overraskelser på juleplata, men solid vare slik det er helt på sin plass at det serveres i ei tid da det ser ut til at vi bare ikke kan få nok av tradisjoner. Og med de to utøvernes basis i folkemusikken, er det blitt et både lavmælt og stemningsrikt julealbum med et gjennomgående kjent stoff. Men plata rommer mange fine arrangement som gir ny vinkling til flere av sangene. Et høydepunkt i så måte er Gunnhild Sundlis versjon av «Mitt hjerte alltid vanker» i en svært naken presentasjon. «Fransk jolevise» er også et fint innslag og egnet til å overraske blant de mer kjente sangene.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.