Førstkommende søndag, 24. mars har Løten Brænderi Opplevelseret première på årets store nyhet «Middag med mord». En medopplevelse, der du, som middagsgjest, plutselig sitter med ei mordgåte i fanget. Kanskje blir du til og med mistenkt, og i alle fall får du vær så god bli med og finne den skyldige.

Engelsk tradisjon

Etter mer enn 20 år med omvisningsforestillingen «En akevisitt», er brænderiets ildsjel, Gotmar Rustad, nå klar for et nytt show. Han har vært i England og studert den levende mord&middag-tradisjonen, der middagsselskap i historiske omgivelser blir akkurat som på tv; åsted for mord. Nå er ikke fallprosenten like høy i Løten, som i England, der du knapt kan dyppe skjeen i suppa før noen stuper og Barnaby, Poirot eller Mrs. Marple må inn. Men hvem vet hva den kan bli? Om Middag med mord blir like populær som akevisitten, som har vært vist mer enn 5450 ganger? Og fremdeles suser og går høyst levende, den dag i dag. Løten har dødsbra potensial

På lik linje

Regien på middagsmordet er ved Anders Kippersund, og Løiten Brænderi Servering disker opp. Det er plass til 60 gjester «på lik linje». som Gotmar Rustad sier. Men han sier ikke hvem som blir lik, det tør være en av skuespillerne. Gjestene kan spise trygt og henrykt sin trerettersmeny, for dette blir en kriminell helaften.
Det tar jo såpass tid å finne ut hva som var motivet, hvordan mordet ble begått, og hvilken rolle akevitten spiller i det hele? For ikke å snakke om hvorfor Henriette er sørgekledd, og hvem i brænderiet morderen er.

Fire mord

Påsken har blitt høysesong for kriminalmysterier i Norge og premièren palmesøndag er fulltegnet.
- Men det er ledige plasser på de tre åpne forestillingene, sier mord&middagssjef Gotmar Rustad.
Han lover åpen forestilling med vanlig billettsalg tirsdag 26., onsdag 27., og skjærtorsdag 28. mars. Billetten inkluderer velkomstdrink, tre retters middag og en heidundrende teaterforestilling med tre profesjonelle skuespillere.
Gjestene skal forlate Løten opplivet, men det spørs hvordan det går med alle skuespillerne. De går spennende påskekvelder i møte i år.Forestillingen skal siden settes opp på bestilling for grupper.
 

 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.