-Vi er veldig glade for å kunne meddele at Mocci Ryen er ansatt som produsent i Hamar kulturhus, sier Durita Brattaberg.
- Produsentrollen er veldig sentral når vi nå skal utforme kunstnerisk profil og arrangements innhold i kulturhuset. Det var stor interesse rundt stillingen, hele 43 søkere, og det har vært gjort en grundig prosess for å få riktig person på plass.
Mocci Ryen er opprinnelig fra Hamar, og er en kulturentreprenør som mange i regionen kjenner gjennom ulike kulturproduksjoner. Hun har lang og bred kompetanse innen kultur- og arrangementsarbeid og har jobbet med mange store kulturprosjekter. Med den regionale tilknytningen, og hennes engasjement i utvikling av regionen Innlandet, har vi fått en produsent som vil kunne knytte lokalt kulturliv sammen med regionale og nasjonale aktører. Dette gir mulighet for mange spennende konsepter i kulturhuset.
Produsentstillingen innbefatter planlegging, koordinering og gjennomføring av arrangementer, kulturplanlegging og produksjon.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.