Når sjangeren er funk og oppgaven er å synge og danse samtidig, er Mo på kjente trakter. Og han innfridde også til de grader i kveldens Stjernekamp. Dommerne hadde bare ros å komme med: - Dette er jo funk! - Det eneste som manglet var konfetti. - Du synger fantastisk og du danser fantastisk.

Men artisten røpet at han hadde hatt nerver før han gikk på scenen. Det var nemlig første gang han danset i så høye sko.

Hamar-gutten hadde likevel ingen grunn til å være nervøs. Unni Wilhelmsen var den som måtte forlate Stjernekamp i kveld, Mo var ikke blant de tre som fikk færrest stemmer.

Neste lørdag venter sjangeren country for Mo, og det er nok litt mer upløyd mark for artisten.

- Jeg lover en annerledes versjon av meg, sa Mo fra scenen.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.