I en pressemelding fra arrangøren Venues skriver Espen Solheim Røhne følgende:

– I nesten fire tiår har Manowar utkjempet kampen for ekte metal. Men sin særegne stil med udødelige hymner, sterke bildebruk og urokkelige tro på ære, lojalitet og brorskap, har Manowar formet et unikt og ubrytelig bånd med deres legioner av fans verden over.

Nå er Manowar ute på vegen en siste gang for å takke og ta farvel med sine dedikerte fans.

– «The Final Battle World Tour» byr på et totimers show fullspekket med bandets største hits fra deres nesten 40 år lange karriere. Dette blir en uforglemmelig kveld for alle fans av ekte metal. Manowar kommer ti Hamar for å spille deres eneste konsert i Norge, på deres siste turné. Vi gleder oss stort til å se bandet på samme scene som har huset artister som In Flames, Motörhead, Saxon, Dio og mange flere, avslutter Røhne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.