Det var fullsatt under ruinene på Domkirkeodden, og fra scenen ble det fremført alt fra klassisk musikk fra Edvard Grieg til argentinske toner fra Ariel Ramirez og Astor Piazolla.

- Det var både rørende og morsomt, sa Inger Johanne Fosmark fra Oslo, som sammen med Kjell Sando hadde tatt turen nordover.

imponert av volungholen

De to har vært faste gjester på festivalen i mange år, men det var første gang de var på konserten Mestermøte langs Mjøsa, som har blitt en fin tradisjon som samler nasjonale og lokale artister.

- Vi kan ikke leve uten opera og klassisk musikk, konkluderte Fosmark og Sando, som synes baryton Bernt Ola Volungholen leverte varene

- Han var veldig sjarmerende, sa Fosmark.

To andre som ble imponert av stangesokningen Volungholen, var Merete Høgset og Bente Lieng.

- Han er best når han får vise frem både skuespilleren og sangeren i seg, sa de to.

De synes også Vestoppland kammerkor leverte fin sang i lag med Volungholen.

- Koret var også veldig flott, og det er artig med lokale krefter.

variert program

Årets Mestermøte langs Mjøsa speilet på mange måter hele festivalen.

- Jeg synes vi har et variert og rikt program, sa kunstnerisk leder Randi Stene.

Hun ønsket publikum velkommen med å love at man skulle få høre god musikk. Og hun fikk rett.

- Generelt tror jeg vi har et utadvendt program som appellerer til mange, sa Stene.

Og mannen mange ble sjarmert av, var også fornøyd etter sin opptreden.

- Det er kjempestas å være med. All ære til arrangørene, sa Bernt Ola Volungholen.

- Her er mange fantastiske talenter på plass, og det er et spennende tema for årets festival, sa han.

Festivalen fortsetter frem til søndag, og fredag kveld er det gratiskonsert på Stortorget i Hamar med utdrag fra West Side Story, Candide og On the Town.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.