I siste episode av «Jakten på kjærligheten» sa Elise Edvardsen fra Mesnali «jeg elsker deg» til bonden hun har jaktet på tv i høst.
Edvardsen ble Valdres-bonde Øyvind Leine Thunes utvalgte blant frierne han hadde på gården, og i mandagens episode var de to tilbake fra kjærlighetsferien de ble sendt på.

Elsker hverandre

Foran tv-seerne og programlederen fortalte de to hverandre at de elsker hverandre, og levnet ingen tvil om at de nå er et par.
Ringsaker har hatt enda en kvinnelig «frier» på kjærlighetsjakt i programmet denne høsten, men for henne er det uavklart om kjærligheten blomstrer. Lene Camilla Sigvathsen fra Brumunddal har vært på tur med bonden Lars Tomas Sletten Kapelrud.

- Absurd

De to har vist varme følelser for hverandre i tidligere episoder, men var ennå ikke klare til å kalle seg et par da programleder Marthe Sveberg fra Lillehammer ville ha svar.
- Det var veldig godt å være bare han og meg. Det har vært litt absurd å være med på dette. Det føles veldig riktig nå, og jeg føler at det går én veg. Men vi skal bruke mer tid og bli bedre kjent, sa Sigvathsen i mandagens program.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.