Scenen var stappfull med forventningsfulle sangere, som gledet seg minst like mye som publikum. For Queens musikk er like populær som den gang den ble laget, og alle har et forhold til den.

Hele 22 sanger passerte revyen, de fleste med solister. Det store prosjektkoret og Damenes Aften med sine mikrofoner ble et mektig bakgrunnskor, som noen ganger hørtes veldig bra, slik som i «Don't stop me now», mens andre ganger nesten druknet i bandet, som i «Now I'm here». Publikum ble pent bedt å bli med noen ganger, og måtte selvsagt reise seg på «We will rock you». Stampingen fikk salen til nesten til å riste. Solistene kom fra Damenes Aften, men også prosjektkoret stilte med to karer som ga alt og sjarmerte stort.

Konserten i går var utsolgt, og det er også kveldsforestillingen i dag. Til konserten i ettermiddag og på søndag er det fremdeles noen ledige plasser, så de som ikke har bestemt seg ennå burde ikke nøle med å hive seg på!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.