Kvennstugua Bygdetun er åpent søndag klokka 11.00 -15.00 med salg av kaffe, saft og vafler. Alle husene er åpne inkludert landhandelen, som selger is og godterier og brukshåndverk med mer. Det er merkete stier og gode turmuligheter i området. Fra klokka 12.00 markeres Vallset Kulturstiers 25-årsjubileum med prolog av Magnhild Lersveen og fokus på alle som var med fra starten av. Ordfører Nils A. Røhne kommer, og det blir stemningskonsert med romedølen, panfløytisten Roar Engelberg, som presenterer seg som soloartist i en variert konsert med tilbakeblikk og nykomponerte låter, folkemusikk, klassiske perler, kjente viser og evergreens. – Stemningene varierer fra det livlige til det beroligende, perler fra barokken og «Vårsøg» av Sommerro. Det blir en trivelig og variert konsert med bred appell, og en lyrisk grunntone, som inneholder mye kjent musikk og litt eksotisk musikalsk krydder. Konserten blir en musikalsk reise gjennom kjente, som eksotiske musikalske landskaper, som oppleves gjennom en enslig panfløyte med orkestral backing i egne musikalske arrangementer. Variasjon er den røde tråden i konserten, sier Kvennstuguas Jan Arne Berg. Roar Engelberg begynte å spille panfløyte allerede i 12-årsalderen. Som den første profesjonelle utøver i Skandinavia har han utviklet panfløyten til å bli et fullverdig soloinstrument. Han er kjent for gjennom en rekke radio- og TV-opptredener og har gitt ut 17 soloalbum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.