Ingredienser 4 porsjoner:
4 biffer à 150 g
skiver laks à 50 g
½ ts salt og ½ ts pepper
¼ ts sitronpepper
2 ss margarin
1 rød paprika
2 gulrøtter
50 g frisk spinat
500 g tagliatelle
1 ss olje
Slik gjør du:
1. Krydre biffene med salt og pepper og stek dem 1 minutt på hver side ved sterk varme, etterstekes i ca. 2-3 minutter på hver side over svak varme.
2. Laksen krydres med sitronpepper. Stekes forsiktig i middels varm panne i ca. 3-4 minutter.
3. Kok pasta i lettsaltet vann tilsatt olje. Skjær paprika i strimler. Gulrøttene skjæres i tynne strimler med ostehøvel. Ha i grønnsakene i kjelen sammen med pastaen når det gjenstår 3-4 minutter av koketiden. Server gjerne med Hollandaisesaus. (matprat.no)
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00