Ingredienser 1 porsjon:

4 skiver bacon

1 egg

1 liten avokado

1 skive brød

1/4 lime

1/2 ss margarin

1/4 ts salt

1/4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Legg bacon i en stekepanne og skru på middels til høy varme. Tilsett litt margarin om nødvendig. Stek baconet til det er sprøtt og gyllent. Snu det flere ganger, og pass på så det ikke blir brent. Ta det opp av pannen og la det renne av seg på litt tørkepapir.

2. Del avokadoen i to, og ta ut steinen ved hjelp av en skje. Ta ut avokadokjøttet, mos det grovt i en skål med en gaffel og krydre med litt salt og pepper.

3. Skyll av stekepannen og varm den igjen. Ha i resten av margarinen. Stek egget til hviten har stivnet og plommen fortsatt er bløt.

4. Legg en skive brød til hver porsjon og fordel avokadomosen på. Fordel tomatskiver og baconskivene. Plasser det stekte egget på toppen. Kvern litt pepper over og server.

(matprat.no)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.