Ingredienser 1 porsjon:

4 skiver bacon

1 egg

1 liten avokado

1 skive brød

1/4 lime

1/2 ss margarin

1/4 ts salt

1/4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Legg bacon i en stekepanne og skru på middels til høy varme. Tilsett litt margarin om nødvendig. Stek baconet til det er sprøtt og gyllent. Snu det flere ganger, og pass på så det ikke blir brent. Ta det opp av pannen og la det renne av seg på litt tørkepapir.

2. Del avokadoen i to, og ta ut steinen ved hjelp av en skje. Ta ut avokadokjøttet, mos det grovt i en skål med en gaffel og krydre med litt salt og pepper.

3. Skyll av stekepannen og varm den igjen. Ha i resten av margarinen. Stek egget til hviten har stivnet og plommen fortsatt er bløt.

4. Legg en skive brød til hver porsjon og fordel avokadomosen på. Fordel tomatskiver og baconskivene. Plasser det stekte egget på toppen. Kvern litt pepper over og server.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00