I 2020 feirer Fish 30 år som soloartist. Dette markeres med det nye albumet «Weltschmerz» som kommer i mai. I oktober 2020 kommer han til Hamar.

Fish slapp i 1990 sitt debutsoloalbum «Vigil in a Wilderness of Mirrors», to år etter han forlot det britiske bandet Marillion. Og mange er det sannsynligvis som fortsatt husker klassikeren «Kayleigh».

Konserten finner sted på Festiviteten Bar & Scene 24. oktober 2020.

I pressemeldingen heter det at «Weltschmerz» vil bli det avsluttende kapittelet i Fish sin lange musikalske karriere. Turneen, som blant annet vil føre Fish til Hamar, vil også føre til at sirkelen sluttes. Her vil Fish spille fra så vel sitt debutalbum «Vigil in a Wilderness of Mirrors», som hans siste album.

Siden tidlig på 80-tallet har Fish vært blant de ledende skikkelsene innen progressiv rock. 3. oktober fjor sto den skotske sangeren på scenen på Rockefeller i Oslo.

Nå er det Hamar sin tur.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.