Det var nok mange som hadde pekt seg ut lørdagens konsert som årets AnJazz-høydepunkt, og etter lørdagens imponerende økt i Kirsten Flagstad salen var det lett å forstå hvorfor. Al Di Meola er en verdenskjent gitarist med en lang og innholdsrik karrière bak seg. Han beskrives som en av vårt tids mest innflytelsesrike gitarister, men er kanskje mest kjent for sitt samarbeid med gitaristene John McLaughlin og Paco de Lucia. Han var nylig i Abbey Road Studio for å spille inn et album dedikert til The Beatles, der han tolker et utdrag av deres mest kjente låter. Det var disse låtene som var grunnlaget til lørdagens program. Al Di Meola ankom scenen med et fullverdig ensemble bestående av strykere, piano og slagverk, og sammen sørget de for å gi kveldens publikum en opplevelse til minnebøkene. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.