1. På midten av 1960-tallet var det ikke spesielt kult å innrømme at man likte Buck Owens. Men allerede på ungdomsskolen var jeg en ihuga country-kar. Derfor har Nashville vært et naturlig reisemål for meg. I løpet av ti besøk har jeg slitt noen barkrakker. Byen i seg selv er ikke så mye å skryte av, men på Broadway er det mange hull i veggen med gode band på scenen innenfor. Og de spiller stort sett døgnet rundt.

2. Uten egentlig å ha noen annen grunn enn at fisken bet og at det er strålende natur og hyggelige mennesker, bygde jeg hytte i Jølster i Sogn og Fjordane for 18 år siden. I en skråning, 250 meter over Jølstervatnet har jeg funnet mitt paradis i Nikolai Astrups rike. I alle fall når vestlandsværet av og til slipper taket og sola skinner.

3. Gjennom jobben har jeg vært i Tallinn ganske mange ganger, og det er alltid like hyggelig. Det er imponerende å se hvordan de har klart å gjenreise nasjonen etter årelang sovjetisk undertrykkelse. Gamlebyen er en perle. Dessuten kan jeg absolutt anbefale takterrassen på Radisson Blu Sky Hotel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.