1. Noe likere sted enn Storhamarstranda - fra Koigen og bort til Domkirkeodden - finnes ikke i Hamar. Når jeg trener, må jeg ned på Storhamarstranda den dag i dag; det være seg når jeg sykler, løper eller går. Det er et så utrolig fint område. Jeg vokste også opp ved Storhamarstranda, og lekte mye i området i oppveksten. Det var fotball om sommeren, og i tiden før det bli hockeybane på Storhamar, gikk vi på skøyter på Mjøsa så fort det ble is.

2. På Atlungstad er jeg med i en dugnadsgjeng av seniorer som har et hus vi kaller Gubbestua. Her jobber vi med det ene og det andre, snekrer og gjør forefallende arbeid av ulike slag. Også spiller jeg golf. Jeg trener fem dager i uka, og da er gjerne golf et par av øktene. Det gir energi!

3. Jeg får nesten si verdenshavene. Kona og jeg reiser mye, og vi stortrives på cruiseskip. Vi har vært i Karibien mange ganger, i Middelhavet og sist var vi med på et cruise som gikk fra Dubai til India. Vi har reist fra Thailand til Cambodia og Vietnam. Vi prøver å reise med litt mindre skip, og nå skal vi snart på cruise til Svalbard, Bjørnøya og langs norskekysten til Bergen. Vi gleder oss stort.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.