1. Jeg er fantastisk glad i setervangen Hynna i Åstdalen som er barndommens grønne dal for meg. Med en far som fabrikkarbeider og ei hjemmeværende mor var det ikke alt vi kunne tillate oss å gjøre i sommerferiene. Men vi fikk låne setra til onkelen min, Johan Røhr, i Øyer, og der hadde familien på fem mange flotte ferier. Jeg kan fortsatt forestille meg Hynnebekkens klukking, bruset fra Hynneelva og den brede, mektige Åsta.

2. Universitetets aula i Oslo med den magiske akustikken og Munchs veldige solbilde. Atmosfæren og syntesen av det du ser og hører, betar meg. Min bror, fløytisten Tom Ottar, debuterte der, og jeg kan fornemme den ubeskrivelige blandingen av syn, hørsel, smak og lukt i den flotte salen.

3. Jeg går mange turer med bikkja i den vidunderlige miksen av blandingsskog i Moskogen i Moelv. Her vokste jeg opp og her trives jeg veldig godt. Løypene er godt tilrettelagt og merket, og da må jeg også nevne Kjell Sandbeck som har betydd enormt for det arbeidet som er blitt gjort med turløyper. I det stille har han gjort en kjempejobb for folks fysiske fostring i Ringsaker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.