1. Når jeg ikke gidder å dra på kontoret om morgenen, men har behov for å se og høre folk, er Café Gravdahl det perfekte stedet for meg. Her kan jeg sitte med en kopp kaffe, lese aviser, la tankene flyte og skisse litt. Jeg har ofte fått ideer til ei tegneseriestripe mens jeg har vært her. Av og til er det mer motiverende å sitte i et kafémiljø å skrive enn på kontoret. Og så treffer jeg jo en del kjente, da.

2. I kjelleren hjemme sammen med gitaren min. Det hender jeg sniker meg ned i kjelleren og drar noen gitarriff når alle barna har en iPad eller sitter og leker, mens kona har kontroll på det som skjer. Er inspirert av Eric Gales, Nuno Bettencourt og Joe Bonamassa. Jeg lager også egne riff som testes på bandet jeg spiller i, riff som blir bedre når vi har videreutviklet dem sammen. Det er kult å spille i band når en arbeider alene.

3. Barndomshjemmet i Gausdal med sine gamle, fine tømmervegger i stua, er veldig spesielt for meg. Det var opprinnelig en husmannsplass som bestefaren min bygde ut og som faren min tok over senere. Stedet er i dag solgt, men jeg ble veldig knyttet både til området i Gausdal og barndomshjemmet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.