1. Shoreditch er et veldig spennende, kreativt, pulserende, trendy og inspirerende sted i Øst-London. Dette stedet har vi besøkt fem ganger det siste året. Mannen min, Geir, , har tatt kaffekurs og blitt sertifisert som professional hos Scae, (Speciality coffee assosiation europe).Shoreditch byr på mye bra streetfood, har kule konsepter og er et sted for nye impulser.

2. Geir og jeg var første gang på bibelskole på Hawaii i 1991. Det gjorde noe med meg, og nå tar jeg med meg skoleklassene dit hvert år. På Hawaii er det herlige mennesker, vakker natur og nydelig klima. Her får jeg påfyll i både ånd, kropp og sjel. Det er rett og slett godt å være der.

3. Hagen min hjemme i Ajerhagan. Der finner jeg roen. Ser på biene som surrer i lavendelbedene, kjenner lukten av roser, leser bøker og drikker en velbrygget kaffe som Geir serverer meg. Han lager kaffe med et hjerte av krem hver morgen. Vi sitter mye i morgensola i urtehagen. Jeg leser gudsord for oss begge, og når vi har tid, leser jeg krim høyt for Geir. Noe av det er altfor spennende.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.