Født: 08.08.1954.

Sivil status: Gift med Irene, to bonusbarn.

Yrke: Er daglig leder, ansvarlig redaktør, produsent og fotograf i TVØst som ruller og går 24 timer i døgnet. Tar også foto-jobber for NRK og TV2 med flere.

Tidligere jobber: Var med på å starte Elverum Nær-TV, TV Hedmark, TV Innlandet, TVØst. Diverse oppdrag for sitt eget selskap blant annet musikkvideoer for Ole Ivars og plateinnspillinger i eget lydstudio med en rekke band. Har blant annet jobbet i NRK.

Hobby: Jobb og musikk. Har alltid vært opptatt av lyd og bilde, og har hatt det som jobb i ulike former siden 1975. Har også vært daglig leder av Under brua-festivalen.

Saken: I en reportasjeserie har HA vært med noen personer til deres spesielle sted i nærområdet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.