1. Hytta i Vangsåsen ligger mellom Lageråkvisla og Steinfjellet langs gamlevegen fra Gåsbu. Mor og far hadde hytta der – og søstera mi etter hvert. Jeg kjøpte den nesten falleferdige hytta av ligningssjefen i Oslo. Her er det ikke forbindelse med mobiltelefonen, så her slapper jeg av og driver med forefallende arbeid. Som fargeblind slipper jeg å være med på bærplukking.

2. I Finnmark er det utrolig flott. Kona er fra et sted som heter Hestnes ved Porsangerfjorden i Børselv. Her var vi ofte tidligere, men nå har Irenes unger overtatt stedet. Mange klager på myggen i Finnmark, men huset ligger slik til at det kommer en bris fra sjøen som holdt myggen borte. Det eneste vi hører er blomsterfluenes formel-1-løp fra plante til plante.

3. Atlungstad. Jeg er ingen stor golfspiller, men synes det er koselig å gå 10 km på en 18 hullsbane. Ja, ofte kan det bli mer enn 10 km også. Stortrives på en dag med fint vær, ikke for varmt, rusle rundt på Atlungstad og nyte utsikten mot Mjøsa i en sport der jeg konkurrer med meg selv. Er ikke så interessert i å få ned handikappet. Det er viktigste er å nyte opplevelsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.