Areal: Med et areal på 18,34 kvadratkilometer er Helgøya Norges største innlandsøy.

Brua: Helgøya har vært vegmessig bundet til Nes siden brua ble åpnet i 1957.

Innbyggere: Idag bor det rundt 600 personer fast på Helgøya. Skafferiet, klatreparken, båthavna på Sund og andre attraksjoner er med på å trekke mye folk til Helgøya om sommeren.

Åpning: 21. mars 2015. Klatreparken består av 9 løyper, 13 ziplines, alt i alt 133 klatreelementer.

Brukere: Familier, idrettslag, fotballklubber, skoler, bursdagslag og firmaer er typiske kunder.

Tretopphytte: Klatreparken har nå også fått bygget ei tretopphytte inne i parken. Den er satt opp i samarbeid med Tretopphyttene AS.

Åpningstider: Klatreparken åpner rundt påske hvert år, og holder åpent sånn cirka til høstferien. Åpningstidene er helger og «de dagene skolen er stengt» ifølge parkens egne nettsider.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.