1. I Zürich har jeg vært veldig mye på grunn av studiene til barna, Mari Silje og Håkon. Det er en fantastisk vakker by med sine flotte gallerier og konserter. Det myldrer av folk i de gamle gatene med sine mange kafeer. I tillegg er det bare en times togtur til Basel og et fantastisk museum.

2. På gården Hellerud i Furnes har mannen min og jeg lagt ned mye arbeid. Vi bodde i Ullensaker, og hadde en stund vært på jakt etter et småbruk da jeg fant en trelinjers annonse i Aftenposten med teksten: «Gard til salg med utsikt over Mjøsa. Odelsfri.» Alle bygningene var taksert til 50.000 kroner og alt var nedslitt. Vi har lagt ned mange timer med oppussing på Hellerud.

3. Vi kjøpte et sted på Nesodden i november for 20 år siden på ei flott tomt som egentlig var full av furuskog. Men vi så mulighetene gjennom trærne, og nå er det panoramautsikt til Oslo. Vi hadde opprinnelig tenkt å ha det som hyttetomt, men akkurat da vi kjøpte tomta, ble hele området regulert med boplikt. Der bygget vi over flere år en bopel som i dag er overtatt av barna våre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.