Line Ødegård (33)

Stilling: Psykososial rådgiver, Flyktningkontoret Hamar kommune.

Bosted: Ridabu.

Min nyttårsaften: Rundt matbordet med gode venner.

Minner fra 2016: Å få frivillighetsprisen var en utrolig opplevelse, ellers har det skjedd mye spennende i 2016 sånn privat – for eksempel huskjøp. Jeg liker også å ta en utfordring, og gjennomførte flere i løpet av året. Det skaper variasjon, glede og gode minner i min hverdag. Utover det har det skjedd mye i verden som vil huskes godt, eksempelvis valget i USA, krig og terrorangrep, flyktningstrømmen og naturkatastrofer. Jeg tror også 2016 er året jeg vil huske for «kjøttfri mandag».

Ønsker for 2017: Jeg håper på et skifte ved stortingsvalget i 2017. Jeg ønsker at vi finner gode løsninger for uenigheter og det vonde som skjer i verden. Min utfordring til meg selv og alle andre for 2017: Spis mindre kjøtt! Vis at du bryr deg om andre ved å være en god rollemodell. Å investere i andre og framtiden er viktig.

Magne Nordgård (33)

Stilling: Nå Partner i The Assessment Company, Tidligere Adm.dir. i Eika Forsikring.

Bosted: Hamar.

Min nyttårsaften: Min nyttårsaften er en flott feiring med familien. Et hyggelig festmåltid og det å ønske godt for framtiden og takke for det gamle er en fin tradisjon. I år blir det hos oss i Furubergveien.

Minner fra 2016: Mine minner fra året som har gått har flere motsetninger. Fra dødsfall i nær familie tidlig på året og føle terroren tett på kroppen i Nice i sommer til å se våre to fantastiske jenter på 3 og 7 år vokse og utvikle seg. Synes året preges av en litt skummel underliggende utvikling i stabiliteten i nye deler av verden ved velgeres oppgjør gjennom til eks. Brexit og det amerikanske valget, men også Syria og flyktningstrømmen har preget nyhetsbildet. Men jeg vil avslutte med å si at det er mange viktige positive hendelser for Innlandet og Hamar regionen.

Ønsker for 2017: Fortsatt positiv utvikling for regionen. At Hamar klarer å ferdigstille jernbanesaken. Flere statlige arbeidsplasser og hovedkontorer til Hamar. Fortsatt sterk utvikling for The Assessment Company, og at familien holder seg friske og raske.

Karl Olav Nordengen (48)

Stilling: Regiondirektør EVRY Innlandet.

Bosted: Brumunddal.

Min nyttårsaften: Varetelling (som vanlig) i garnbutikken til kona. Nyttårsaften feires sammen med familie og gode venner. Skal også se fyrverkeri i sentrum av Brumunddal i regi av Ringsaker kommune.

Minner fra 2016: Takknemlig for at jeg har en frisk og fin familie. Innlandet er skikkelig i vinden og vi har vekst og er attraktive! Overrasket over at Trump vant valget i USA og sjokkert over all terror mot uskyldig mennesker. Så Queen live i Sverige og Sting på Stortorget i Hamar. Det var stort.

Ønsker for 2017: At vi framsnakker hverandre og ser muligheter for hele Innlandet og legger lokaliseringsdebatter og trasévalg bak oss. Fine opplevelser med familien. Fortsatt sterk vekst i næringslivet med spennende nye bedrifter som vil etablerer seg i vår region.

Erle Eide Nyhus (17)

Stilling: Elev ved IB-linja på Elverum videregående skole, skribent for FN-sambandet og deltidsansatt på Peppes Pizza.

Bosted: Ottestad.

Min nyttårsaften: Jeg skal feire nyttårsaften i Elverum med gode venner!

Minner fra 2016: For meg vil 2016 alltid huskes for Syria-katastrofen og flyktningstrømmen. Det vil også, dessverre, stå igjen som det året hvor Norge og resten av verdenssamfunnet feilet i å hjelpe de som trenger det mest.

Ønsker for 2017: Det høres både naivt og overambisiøst ut, men jeg skjønner ikke hvordan jeg kan tillate meg selv å ønske meg noe mindre enn fred og rettigheter for alle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.