1.– Allerede før jeg dro i militæret i 1960 kjøpte jeg ei tømmerhytta på 40 kvadratmeter i Løten som jeg satte opp på Bjønnåsen. Vi pratet mange ganger om å selge hytta, men ungene sa nei. Etter hvert har vi bygget på, lagt inn solcellelys og nå til sist bygget vaskerom med dusjkabinett. Det er det godt å være på hytta, og som folk gjerne gjør når de kommer litt opp i åra, sitter vi på terrassen og titter på fugler og slår opp i fugleboka for å se hva det er.

2.– Vi reiser årlig en tur til Hellas, og i flere år har vi alternert mellom Samos, Kreta og Chios. Vi liker å være på litt mindre steder, tusle litt rundt, og mens kona ligger og soler seg, holder jeg meg under parasollen med ei god bok. Til disse stedene har vi reist både alene og sammen med gode venner. En fin dag avsluttes gjerne med et godt måltid, og jeg synes grekerne er veldig trivelige.

3. – I Boligpartner Arena har Storhamar fått et flott håndballsted. Her selger jeg lodd på kampdager, og hver tirsdag møtes 10–15 av de frivillige og drikker kaffe. Jeg er blitt så begeistret for kvinnehåndballen i Storhamar at jeg også er med på flere av bortekampene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00