1.– Allerede før jeg dro i militæret i 1960 kjøpte jeg ei tømmerhytta på 40 kvadratmeter i Løten som jeg satte opp på Bjønnåsen. Vi pratet mange ganger om å selge hytta, men ungene sa nei. Etter hvert har vi bygget på, lagt inn solcellelys og nå til sist bygget vaskerom med dusjkabinett. Det er det godt å være på hytta, og som folk gjerne gjør når de kommer litt opp i åra, sitter vi på terrassen og titter på fugler og slår opp i fugleboka for å se hva det er.

2.– Vi reiser årlig en tur til Hellas, og i flere år har vi alternert mellom Samos, Kreta og Chios. Vi liker å være på litt mindre steder, tusle litt rundt, og mens kona ligger og soler seg, holder jeg meg under parasollen med ei god bok. Til disse stedene har vi reist både alene og sammen med gode venner. En fin dag avsluttes gjerne med et godt måltid, og jeg synes grekerne er veldig trivelige.

3. – I Boligpartner Arena har Storhamar fått et flott håndballsted. Her selger jeg lodd på kampdager, og hver tirsdag møtes 10–15 av de frivillige og drikker kaffe. Jeg er blitt så begeistret for kvinnehåndballen i Storhamar at jeg også er med på flere av bortekampene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.