Litt av et par!, heter forestillingen. Hovedrollene spilles av Nils Vogt og Sven Nordin, parhester gjennom mange år. 7. oktober er datoen de skal fylle Hamar kulturhus. 

Et velopplagt komedieteam med Nils Vogt og Sven Nordin i spissen gleder seg til å reise landet rundt med Riksteatret. Regien er ved Kim Haugen.  

Felix (Nils Vogt) blir kastet ut av sin kone, og I fortvilelse oppsøker han sin gode venn Oscar (Sven Nordin) og ber om å få bo hos ham. Oscar har stor leilighet, mange venner og liker å spille poker og hygge seg. Felix, derimot, er pedant og hypokonder, har støv på hjernen og vil gjerne gjøre om på alle rutiner hos Oscar. 
    
- Dette er en drøm å få jobbe med. Og det er en drøm å få jobbe med Nils og Sven, sa regissør Kim Haugen til HA under lanseringen av Riksteatrets høstprogram i Oslo.

Den prisbelønte komedien har vært på teaterplakater over hele verden. Ikke minst er det mange som har sett filmversjonen The Odd Couple, der Jack Lemmon og Walter Matthau spiller hovedrollene. Nils Vogt og Sven Nordin gleder seg til å jobbe sammen igjen.
-    ­Vi snakket akkurat om det. Det er ti år siden sist vi jobbet sammen. Det virker ikke som det er så lenge siden, for det går stadig repriser av blant annet Hos Martin på tv, sier Nils Vogt til HA.-        
Det er på tide at vi gjør noe teater sammen igjen nå, legger Sven Nordin til.
 I tillegg til turnepremieren, skal Riksteatret spille tre andre forestillinger på Hamar til høsten. 21. September kommer danseforestillingen Over hodet under huden. 23. September settes familiemusikalen Hundre hemmeligheter opp. 18. November kommer riksteatret med høstens storsatsning, musikalen Norsk reisning.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.