«Wall Street Journal» har beskrevet han som «en av de mest begavede musikere i sin generasjon». «The New York Times» har kalt han «en pianist med myndig eleganse, kraft og innsikt». Han er innlemmet i den celebre «Gramophone Hall of Fame» og spiller i verdens mest kjente konsertsaler med ledende orkestre.

Onsdag 21. oktober kommer verdensstjernen Leif Ove Andsnes til Kirsten Flagstad-salen for å gjøre sin eneste solokonsert i Norge denne høsten.

Tilbake til Steinway-flygelet

Andsnes har begeistret publikum i Kulturhuset før. I februar 2014 var han en av de første som tok i bruk Kirsten Flagstad-salen som solist på Steinway-flygelet, til strålende jubel.

Flygelet var en gave fra Sparebanken Hedmark til Kulturhuset, og Andsnes var svært fornøyd med både sal og instrument.

- Her har Hamar fått et konsertlokale som blir å regne med nasjonalt, sa Leif Ove Andsnes til Hamar Arbeiderblad etter førpremierekonserten i 2014.

Når Andsnes returnerer til Kulturhuset til høsten vil han på ny ta i bruk Steinway-flygelet. Denne gang for å fremføre verker fra Beethoven, Debussy, Chopin og 2015-jubilanten Jean Sibelius.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.