• FULLSATT: Samtlige av de 283 plassene i Vallset samfunnshus var besatt.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

Fredag var det god stemning og premiérefest i Vallset samfunnshus med Væillsetrevyens nye forestilling.  

Væillsetrevyen ble for før­s­te gang ar­ran­gert i 2005, og i lø­pet av de sis­te åre­ne har re­vy­en ut­vik­let seg til å bli en enorm pub­li­kums­suk­sess. Ful­le hus har blitt en selv­føl­ge, og pub­li­kum står ute i kul­da i god tid før dø­re­ne åp­ner for å sik­re seg de bes­te plas­se­ne.

Det hele har ut­vik­let seg til å bli et ald­ri så lite even­tyr, og hvis man tar ut­gangs­punkt i pub­li­kums­re­spon­sen fra fre­da­gens pre­mie­re er det mye som ty­der på at Væillsetrevyen har klart å lage gull av grå­stein også i år. Tram­pe­klapp på tram­pe­klapp fulg­te et­ter hver enes­te inn­slag og sketsj, og samt­li­ge av de 283 som var til ste­de så ut til å nyte ko­mi­kvel­den som for man­ge har blitt et av årets sto­re høy­de­punk­ter.

Nå har dessuten ar­ran­gø­re­ne bak Væillsetrevyen registrert at på­gan­gen er så stor at de har sett seg nødt til å set­te opp eks­tra­fore­stil­lin­ger på ny­å­ret.

Se bilder fra fredagens premiére øverst i saken.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.